Nilla är ett konsultföretag som erbjuder projektledning, coaching och stöd och utbildning i ledarskapsfrågor. Jag som driver företaget heter Pernilla Thellmark.

Efter att ha arbetat ca 20 år inom stora organisationer, både kommunalt och i privata näringslivet, tog jag det stora steget att starta egen verksamhet i början av 2009.

Nu vill jag använda alla de kunskaper och erfarenheter jag samlat på mig på bästa sätt. Välkommen att höra av dig!

Mer om Nilla

Mer om Nilla

Nilla drivs av mig, Pernilla Thellmark. Jag är utbildad i internationell marknadsföring vid Mälardalens högskola och vid Ecole Supérieure de Commerce i Montpellier, Frankrike. På senare år har jag även utbildat mig till samtalsterapeut på Huma Nova. Min yrkesbana började på ett företag i Paris som anordnar mässor och konferenser. Där arbetade jag som säljare och mässvärdinna.

Väl hemflyttad till Sverige igen började jag arbeta som projektledare på Kävlinge Kommun. Mitt uppdrag var att skapa nätverk mellan kommun, arbetsförmedling, näringsliv och föreningsliv. Detta för att kunna skapa praktikplatser för arbets-sökande kommuninvånare.

En stor del av arbetet handlade också om att träffa arbetssökande och genom

samtal försöka stötta dem.

1994 började jag på Sydsvenskans marknadsavdelning. Där har jag fått möjlighet

att arbeta med marknadsföringens olika discipliner – varumärke, PR, sponsring, event. Det jag har mest erfarenhet av är kundlojalitet. Ett ämne som ligger mig

varmt om hjärtat. Jag är övertygad om att de företag som arbetar aktivt med kundbemötande kommer att vara framgångsrika.

Större delen av min yrkeskarriär har jag arbetat i någon form av chefsposition.

De senaste åren som marknadschef på Sydsvenskan.

Jag har även erfarenhet av klientarbete som samtalsterapeut.

Nilla     |     Tremansvägen 12, 236 36 Höllviken     |     +46(0)706 71 78 74     |     info@nillaab.se